Vi har siden 2007 haft et brændende hjerte for at hjælpe børn, unge og deres familier

Gadegaard Projekt Kickboxing

I Gadegaard Børnefamiliecenter tror vi på, at der er mange metoder til at skabe positiv forandring og udvikling hos børn og unge. For os er det vigtigt, at alle børn og unge får succesoplevelser og dermed får styrket evnen til at se og mærke egne kompetencer.

Gadegaard Børnefamiliecenter har derfor skabt et projekt, hvor vores indskrevne børn og unge, får mulighed for socialt fællesskab med sport som et fælles tredje. Vi faciliterer et kickboxing projekt, hvor de unge, har mulighed for at træne 2 gange om ugen under pædagogisk monitorering. Den ansvarlige for projektet er pædagogisk uddannet og har en bokseinstruktøruddannelse.

Vi bruger træningen, som et pædagogisk redskab til at træne de unges sociale færdigheder i samspil med andre. Træningen foregår i grupper, men der er fokus på den enkelte unges potentiale og udfordringer.

Kickboxing projekt gadegaard børnefamiliecenter
Vi tror på, at den fysiske udøvelse af sport, er et godt redskab for den unge til at tage konstruktiv styring over eget liv.

Vi prioriterer socialt fællesskab

Det sociale fællesskab mellem unge jævnaldrende og den projektansvarlige skaber en god atmosfære og hjælper de unge til at navigere i sociale spilleregler. Vi arbejder målrettet på at give vores unge en følelse af empowerment og dermed opbyggelse af deres selvtillid og selvværd. Samtidig opøves der motivation og disciplin hos de unge, som de kan tage med sig ud i andre arenaer af deres liv.

Gadegaard Børnefamiliecenter tilbyder projektet til alle vores indskrevne børn og unge, som en del af tilbuddet.

Giv os et kald – helt uforpligtende

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed